HØSTGOLF PÅ SOLASTRANDEN GOLFKLUBB – DEN TØRRE BANEN

Tradisjonen tro avholder vi turneringen Høstgolf på Solastranden Golfklubb hver helg, fra lørdag 30 september til og med søndag 29 oktober.
Turneringen er en slagspill-turnering på samme mal som Onsdag Medal, og vi har en ukentlig premiering av de 3 beste nettoscore-resultatene, og ukens beste bruttoscore.
Turneringen har også en OoM for hele turneringen, og her blir det premiering av de 3 beste resultatene i både netto- og brutto-klassen.
Kun de 3 beste resultatene fra hver av helgene vil være tellende i denne delen av konkurransen. For å delta i OoM-turneringen må man altså ha minst 3 tellende helge-resultater.
Det er bare spill på sommergreener som teller. Dersom det blir nattefrost, noe det gjerne blir med pent vær i oktober, må en ta høyde for at sommergreenene kan være stengt fram til i 11-tiden.
LØRDAG 7. OKTOBER avholdes turneringen Tim’s Pairs, og banen kan denne dagen være blokkert frem til ca. kl. 15,00.
Gjestespillere får redusert greenfee kr. 250,00. (Husk Solastranden har tilbud på vintergreenfee – kr 2000 for fritt spill fram til 31. mars 2018)
Turneringsavgiften er kr. 50,00 for hver runde.
Deltagere MÅ FYLLE UT SCOREKORTET med sitt medlemsnummer i hjemmeklubben. Dette gjelder også medlemmer i Solastranden Golfklubb.  
Det vil bli anledning for dem som ønsker det å spille både lørdag og søndag. Har du hatt en dårlig dag pga vær og vind, eller simpelthen bare spilt under pari, så har du altså sjansen til å forbedre denne på søndag. Kun den beste runden du innleverer hver helg vil bli registrert i konkurransen, men du må betale turneringsavgift og evt greenfee for begge rundene.
SCOREKORT legges i postkassen for Onsdag Medal ved inngangen til Proshop, og hentes mandag morgen. Resultater fra helgens runde blir lagt ut mandag kveld.
Turneringene er lagt ut i Golfbox og det sparer turneringsleder mye arbeid om du melder deg på turneringen der. Det kan skje både før og etter runden, ettersom den er uten startlister
Håper at vi kan få en solrik og frostfri oktober, slik vi har fortjent etter tidenes våteste vår/sommer i manns minne.