Seniorene Bent Arild Bærheim og Bjarne Haugen kom begge inn på laveste bruttoscore – 147 slag, og dermed måtte de ut i omspill.
Første forsøk på hull 18 ble par på begge.På andre forsøk satte Bjarne Haugen igjen sin parputt og ble dermed Klubbmester 2017.

Turneringen gikk i et aldeles strålende vær, litt kjølig drag fra nord, men praktisk talt ingen vind. Banen viste seg fra sin aller beste side, med irrgrønne, tørre fairwayer og greener som nesten er på PGA-tour nivå.

Etter at grensen for herrer senior ble senket til 50 år spiller flere av våre beste spillere som senior og det ble også den største klassen med 19 startende, mot 17 i herre. Det er reist spørsmål om det ikke må innføres en klasse for Eldre Senior for de over 65.
På spinnesiden er deltakelsen i klubbmesterkapet dårlig. Med bare 3 damer og 1 dame senior, ble disse klassene slått sammen.

Klubbmester Damer ble Mette Vatland med 155 slag, fulgt av Linda Marie Berg 173 og Ester Sandanger 175.

Klubbmester Herrer ble Åsmund Hovden Hiksdal med 151 slag, fulgt av Ronny Sola 153 og Kåre Lye 157.

Klubbmester Senior ble Bent Arild Bærheim, med 147 slag, men bedre score på de siste 18 hullene enn Bjarne Haugen også med 147 og på 3. plass Stein Magne Stangeland med 152.

Det var også satt opp premie for beste netto score. Mette Vatland vant dameklassen og Kåre Lye herreklassen med henholdsvis 137 og 129 slag netto.

Komplette resultatlister finner du HER

Nedenfor finner du en liten fotokavalkade tatt av Inger Marie Monsen