Onsdag Medal i mai

Mai du skjønne milde kom onsdag 3 mai i år, og siden viste den seg ikke på flere onsdager denne måneden. Til tross for mye vind og ruskevær var det allikevel en del som våget seg ut på også de øvrige onsdagene i mai. Lørdag 27 mai avholdt vi også den første av våre 3 «Major-turneringer» – Statoil Open, og 5 av våre klubbspillere kunne ta med seg doble poeng fra denne turneringen.

Vinnere i mai ble;
Bruttoscore:
1. Bent Arild Bærheim  70 slag  kr.640,-
T2. Bjarne A. Eikeland 71 slag  kr.427,-
T2 Jan Arild Haugen 71 slag     kr. 427,-
Nettoscore:
1. Daniel Derås  59 slag         kr. 853,-
2. Bjarne A. Eikeland 63 slag  kr. 711,-
3. Richard Hoshovde 64 slag   kr. 569,-
4. Ove Oftedal 65 slag            kr. 427,-
5. Bent Arild Bærheim 66 slag kr. 284,-
6. Jan Arild Haugen 67 slag     kr. 142,-
Månedens deltakerpremie på kr. 200,- gikk til Rodney Gottfridson.
Vi gratulerer månedens vinnere!
Følgende spillere fra Solastranden Golfklubb plasserte seg blant de 12 beste totalt i Statoil Open, og får følgelig med seg doble poeng fra denne turneringen:
3 plass Darren Ross 20 poeng,
4 plass Arvid Lindland 18 p.,
5 plass Stein M. Stangeland 16 p.,
6 plass Sigbjørn Undheim 14 p. og
11 plass Johannes Høyer Brodtkorb 4 p.
Poengberegningen er gjort etter at alle klasser i turneringen er slått sammen, og med Stablebord-score er den rangert etter handicap på turneringstidspunktet.
Disse poengene er nå tildelt hver enkelt spiller i Order of Merit 2017.
Scorer fra denne turneringen blir ikke tatt med i våre Medal eclectic-konkurranser.
(BEKLAGER SÅ MYE BJARNE!  BJARNE EIKELAND HADDE HOLE IN ONE PÅ HULL 17 I STATOIL OPEN. ☺ (og får den ikke med på eclecticen )
Gratulerer så mye til disse også!
For øyeblikket er det Richard Hoshovde som leder «Race to Spain» foran Bent A. Bærheim, Bjarne Eikeland og Joar Thorkelsen, men bak dem er det flere som klatrer på rankingen.I juni måned er det igjen 4 nye medal-runder, og i tillegg «Major-turneringen» Pink Cup som avholdes 24. juni. En god anledning til å støtte en god sak, og i tillegg forbedre sin egen ranking ved å få doble medalpoeng. To gode grunner til å delta altså!
Avslutningsvis vil jeg ta opp et problem som jeg trenger deres hjelp for å løse. Vi manglet mange scorekort fra medalrundene i april og mai måned, og dette er uheldig av flere grunner:
Er du påmeldt en turnering mener jeg at du også plikter å innlevere score, eller i det minste et scorekort.Vennlig hilsen
Torbjørn Torgersen
turneringsleder