Race to Spain når august er ferdigspilt

Medalsesongen går nå inn i sluttfasen, og kveldene er etterhvert blitt så korte at en snart rekker Dagsrevyen 21.00 etter at scorekortene er hentet. Egentlig ganske trist, men sånn er det nå engang.
September måned begynner med Klubbmesterskapet, og dette er en av våre Major-turneringer. Dette innebærer at det gis doble poeng for plasseringer fra 1-12 plass i denne turneringen. Alle klasser i Klubbmesterskapet blir i denne sammenheng slått sammen, og poeng blir gitt på samme måte som om det hadde vært spilt en vanlig Medal. Begge runder er tellende, og jeg gjør oppmerksom på at ECLECTIC score IKKE oppdateres med resultater fra disse rundene.
I tillegg til Klubbmesterskapet gjenstår det 4 Medal-runder i september, så nå gjelder det å hente ut det siste dere har inne av TV-golf.
Det presiseres at det kun er poengene fra  de 10 beste nettorundene som blir gjort gjeldende for OOM netto 2017 i hovedkonkurransen. Unntaket fra dette er Klubbmesterskapet som gir doble poeng. Klargjøring: Har du 10 runder med 5 poeng som dårligste resultat må du ha en 7 plass(6 poeng) i ordinær runde, eller en 10 plass i Klubbmesterskapet (2X3 poeng) for å forbedre resultatet ditt.
Det er nå en liten gruppe som orienterer seg om tilbud på solkrem og badetøy, og det skal spilles god golf fra dem som kommer bak for å hente dem igjen og ta Spania-turen fra dem.  HER er lista.

I eclectic klassene stiller det seg imidlertid ganske annerledes:
I bruttoklassen leder Bent Arild Bærheim med brutto 55 slag, men innenfor 3 slag følger 5 spillere på 57-59 slag – og det blir stadig vanskeligere for dem å forbedre denne. Nå er det bare eagler og birdier som gjelder for disse.
I nettoklassen er det for øyeblikket Daniel Derås som leder med 42 slag netto, og her det 2 slag opp til neste  på listen, så ingenting er avgjort.
Resultatene for Medal i august ble som følger:
Brutto score.
1. Bent Arild Bærheim, 68 slag, kr. 681.00
2. Jan Arild Haugen, 72 slag, kr. 529.00
3. Brynjar Nymo, 74 slag, kr. 378.00
Netto score.
1. Bent Arild Bærheim, 64 slag, kr. 908.00
2. Brynjar Nymo, 64 slag, kr. 757.00
3. Richard Hoshovde, 65 slag, kr. 605.00
4. Ali Raja, 65 slag, kr. 454.00
5. Elling Christer Hegelstad, 66 slag, kr. 302.00
6. Jan Arild Haugen, 67 slag, kr. 152.00
Deltakerprisen på kr 200 gikk for august til Åse Rott
Jeg må beklage på det sterkeste at Medalresultatene de siste ukene har blitt forsinket med en dag, og jeg har gått duknakket og skamfull i noen uker nå og ventet på å få forklart meg; Systemfeil hos Golfbox gjør at en del overføringer fra allerede opprettede turneringer i systemet må oppdateres manuelt fra Golfbox.  Elendigheten vil altså, etter alt å dømme, fortsette ut sesongen, og dere må dessverre bare bære over med det – dette er dessverre utenfor min kontroll.
Mvh Torbjørn