Vinnende herrerPetter S Møller, Stavanger golfklubb stjal showet da han søndag satte  ny banerekord med 61 slag på Solastranden golfklubb og dermed spilte seg  til omspill om førsteplassen.
Omspillet ble imidlertid vunnet Markus Wilhelmsen, Ålesund golfklubb som satte en 3 meters birdie-putt for seier på første omspillhull. Begge hadde 202 slag (-5).
3. plassen ble besatt av Ruben Pettersen, Stavanger golfklubb med 206 slag (-1).

Vinnende damerI dameklassen ble det klarere marginer da Emilie Øverås, Oslo golfklubb vant med 205 slag (-2), med god margin til Tina Mazarino, Kjekstad golfklubb 213 (+6) og Franziska Sliper, Sola golfklubb 218 (+11).

Det ble prestert mange gode resultater selv om det var til dels vanskelige spilleforhold.
Lørdag, var det sol, men vinden vekslet fra frisk bris til liten kuling i kastene og temperaturen holdt seg lav, 6 -7 grader +. Særlig mot slutten av dagen var det vanskelig å holde ballen i ro på greenene.
HER finner du alle resultater.
Turneringsavviklingen gikk prikkfritt og klubben høstet ros fra spillere, dommere og golfforbundets turneringsdirektør, både for topp baneforhold og turneringsadministrasjon. Pressemelding utsendt søndag kveld har fått god dekning i pressen – Golferen – Norsk Golf – Golfsiden.com – Rogalands Avis. Til og med Aftenbladet fant plass til en notis MED foto i papiravisen.

Klubben takker alle de frivillige og banemannskapet for kjempeinnsats i turneringen, ingen nevnt og ingen glemt. Det er den innsatsen som gjør at klubben er blitt kjent som en dyktig turneringsorganisator og en klubb og bane som det er kjekt og hyggelig å komme til.

Nedenfor finnes et fotogalleri fra diverse sider ved turneringen, foto ved Inger Marie Meling og Egil Reimers og her en videosnutt da Daniel B Aas som setter eagle på hull 18 i siste runde.